Bizden Haberler

YEM-VIT, 2017 VIV TÜRKİYE’DE GOLD SPONSOR DEVENİSH İLE OLAN BİRLİKTELİĞİMİZİ VIV TÜRKİYE’DE SEKTÖR ORTAKLARIMIZLA PAYLAŞTIK.

12 Ağustos 2021 Perşembe

06-08 Temmuz 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen VIV Türkiye’de gold sponsor olarak yerimizi aldık. Standımızı ziyaret eden yerli ve yabancı müşterilerimizle geçirdiğimiz süre boyunca, sektörel gelişmeleri, ürünlerimiz ile ilgili bilgileri ve sunduğumuz teknik çözümlerimizi paylaştık.

Yem-Vit olarak, VIV Türkiye’ de iş ortaklarımızla paylaştığımız diğer bir önemli gelişme ise, sektörümüze katkı sağlayacağına inandığımız Devenish ile yapılan yeni ortaklığımızın ilan edilmesi idi. İzmir’de bulunan firmamız, ülkemizde; 1987 yılından beri premiks ve yem katkı maddeleri ile sektörümüze hizmet vermekte ve gerek premiks üretim miktarı gerekse sahip olduğumuz pazar payımız ile önde gelen firmalardan olmanın yanında günümüzde 15 ülkede ihracat faaliyeti göstermekte.

Devenish Beyond Nutrition “Beslenmenin ötesinde…”

1952’de başkent Belfast’ta kurulan Devenish firması ise, İrlanda’nın en önemli yem ve yem katkı üreticilerinden biridir. Geniş bir yelpazede bulunan müşterilerine büyükbaş, küçükbaş, kanatlı, balık ve diğer türlerin beslenmesi, yem üretimi, veterinerlik hizmetleri ve teknik çözümler ile hizmet veren firma 40’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor. 400 çalışanı bulunan Devenish'in cirosu 195 milyon sterlindir.

Yem-Vit’ten stratejik imza

Yapılan %50 ortaklık anlaşmasının gerçekleşmesinin temelinde, Devenish ile aynı hedeflere sahip olduklarını ifade eden Genel Müdürümüz Sayın Onater, Devenish ve Yem-Vit’in ayrı ayrı yenilikçi ürün ve teknik destek sunma konusunda piyasada ciddi ünleri olduğunu belirterek, bu ortaklığın her iki şirket için yurt içi ve dünya pazarında daha fazla büyümek adına önemli bir adım olduğunu vurguladı. Devenish ise İngiltere ve Amerika dışında ilk gerçekleşen stratejik yatırımını Türkiye’ye yapması ve Yem-Vit iş birliği ile dikkatleri üzerine çekti.

Dünden bugüne, hep birlikte ileriye…

Fuar süresince yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçiler tarafından standımıza gösterilen yoğun ilgi karşısında memnun olduklarını belirten Yem-Vit Genel Müdürü Sayın Onater, mevcut yatırımları ve gelecekteki hedeflerine yönelik yatırım planları ile birlikte kaliteli, güvenli, sektörün ihtiyaçlarını karşılayan hizmet ve ürünler ile Yem-Vit olarak, her zaman müşterilerinin yanında olduklarını ve hep birlikte daha da büyümeyi hedeflediklerini belirtti.